Verkoopstyling

Verkoopstyling vergroot uw verkoopkansen!

Van harte welkom bij Interieur Domestique, deze interieurstylist kan u niet alleen helpen bij het inrichten van uw (nieuwe) woning, ook verkoopstyling behoort tot de mogelijkheden. Wilt u uw woning in deze tijd snel verkopen tegen een goede prijs? Dan vereist dit een speciale aanpak. De huizenmarkt trekt immers weer flink aan en dit betekent ook dat er meer concurrentie is. Des te meer reden dus om uw woning eruit te laten springen!

Hoe gaan we te werk?

Om potentiële kopers aan te trekken is het natuurlijk belangrijk dat uw huis mooi opgeruimd is. Maar er is meer mogelijk en hier helpt Corrie Le Pair u graag bij. Zij zorgt er graag voor dat uw huis opvalt tussen andere woningen in uw prijsklasse. De verkoopstyling houdt onder andere in dat we uw huis een neutrale uitstraling geven, waardoor er een breder publiek wordt aangetrokken. Hierdoor wordt de kans op een verkoop aanzienlijk verhoogd! Daarnaast leggen we de nadruk op de pluspunten en dragen we diverse oplossingen aan. Zo halen we het beste uit uw woning.

Maak vrijblijvend kennisVerkoopstyling

U vraagt zich wellicht af of het inschakelen van een verkoopstylist de investering waard is. Kiest u voor Interieur Domestique, dan kunnen wij u tarieven garanderen die ver beneden een eventuele prijsverlaging liggen. Wanneer u uw huis in de verkoop heeft staan, zit u tenslotte niet te wachten op een prijsverlaging! Bent u nieuwsgierig geworden naar wat ik voor u kan betekenen? Een kennismaking is altijd gratis en vrijblijvend! Neem dus gerust contact op.

   Contact opnemen     Prijslijst